Uitzicht

Een jaar of negen geleden, ben ik in Medemblik komen wonen, tegenover een pand dat er toen al een aantal jaren uitgebrand had gestaan. Terwijl ik mijn huis inrichte, waren slopers bezig om het pand tegenover mijn huis op te ruimen. Cool, ik kreeg een leuk doorkijkje tussen de achterkant van de huizen van de Torenstraat en de oostkant van de Maria Bernadette school. En keek uit op de huisjes van het Achterom en de huizen en bomen op de Westerhaven.

uitzicht

Het braak liggende tereintje was altijd rommelig, soms een illegaal parkeerterrein, soms voetbalveldje maar meestal een omheimd veldje met manshoog onkruid. De plaatselijke woningbouwvereniging gaat er nu een vijftal woningen bouwen en mijn doorkijkje wordt een inkijkje… Nu maar afwachten wie mijn overburen worden.

Comments are closed.